Historique

HISTORIE

130 jaar ervaring en meer dan 10.000 machines verkocht.

Ts Industrie is het resultaat van de fusie tussen 2 bedrijven, de alleshakselaar van Saelen en de houtversnipper specialist Tunissen. TS industie straalt als merk de Europese ambitie uit om de 2 firma’s elkaar te laten versterken in 1 krachtig merk.

Opgericht in 1880, het bedrijf Saelen maakte landbouwwerktuigen inclusief de eerste stoom stro pers machine.
Vandaag de dag distribueert het professioneel materiaal voor het onderhoud van groene ruimte. Gemeenten, overheden, provincie, landgoederen en golfbanen zijn de doelgroepen.
Klanten welke Saelen waarderen door zonder compromie een totaal range materiaal te leveren, passend voor de markt.

Opgericht in 1985 in Neukirchen door Werner Tunnissen en Dieter Stocks, de firma Tunnissen en Stocks Gmbh begonnen de distributie van gemeente materiaal en de productie van houtversnipperaars en speciaal machines zoals Fendt, Ransomes, Ladog.
Toen Dieter Stocks in 1995 terugtrad, heeft de familie Tunnissen de firma herbenoemd in Tunnissen Speciaal machines Gmbh om de TS initialen te bewaren.
Door de jaren heeft de firma zich gefocust op productie en realiseerde een joint-venture met de fabriek Riga in Letland, (mechanisch lassen en metaal bewerking) en in 1998 werden 100% van de aandelen gekocht. In 2009 kocht de Franse groep SEE, hoofdrolspeler in de markt van alles hakselaars Tunissen in de Divisie Saelen.
De aanvullende expertise van de 2 bedrijven maakt TS Industrie. De meest vooruitstrevende serie professionele lijn machines op de markt.

TS Industie klaar voor de toekomst!

Met haar complete en verschillende series biedt TS Industrie 2014 een nieuwe visueel herkenbare identiteit welke dichter bij de verwachting van de klant ligt.
Nieuw logo, nieuw merken concept, nieuw image in verbinding met het professionele en ervaring van TS Industrie in het speelveld.


Ts Industrie


Alle rechten voorbehouden – wettelijke voorwaarden – site map – bank –Contact TS Industrie GmbH – Weserstrasse 2
Tél. : + 49 (0)2845 9292 0 - Fax : + 49 (0)2845 9292 28 - kontakt@ts-industrie.eu